Les vanuit je eigen (huis)kamer

Tijdens mijn online lessen staat persoonlijke aandacht centraal. Ik geef daarom -vooralsnog- alleen 1 op 1 les, zodat er genoeg ruimte is voor het geven van instructies, correcties en het beantwoorden van vragen. De lessen zijn online en interactief. Het maakt dus niet uit waar je woont, aanmelden, inloggen en meedoen kan dus altijd en overal. 

Ik geef de online ChanQigong privélessen op woensdagen op de volgende tijdstippen:
10.00 uur
12.00 uur
14.00 uur
16.00 uur
19.00 uur

In het formulier onderaan deze pagina kan je een keuze maken uit het lesaanbod. Na ontvangst van je inschrijving neem ik contact met je op, zodat we een (woens)dag en tijdstip kunnen prikken. Na het inplannen van de afspraak stuur ik je een digitale factuur, zodat je het lesgeld kan overmaken. Een proefles is gratis. 

Wat heb je nodig?

Voor de online lessen gebruik ik het programma Jitsi Dit programma is privacyvriendelijk en komt zeer goed uit de test van de autoriteit persoonsgegevens

Het enige wat jij hoeft te doen is in te loggen via de website en het ontvangen wachtwoord in te typen.  Zorg verder voor een stoel / evt. klein kussen, flesje water, makkelijk zittende kleren, draag geen riem of knellende armbanden en/of kettingen en neem plaats in een rustige ruimte in je huis.